Underhållsplaner Göteborg – BRF, fastighet

En bra underhållsplan är ett ovärderligt verktyg för BRF:er och fastighetsägare, som både underlättar beslutsfattandet och hjälper till att prioritera, förebygga och samordna underhållsinsatser.

Vi säkerställer värdet på lång sikt

Välkommen till Frimo, din pålitliga partner för underhållsplaner i Göteborg! Vi förstår vikten av välskötta fastigheter och erbjuder skräddarsydda underhållsplaner som hjälper fastighetsägare och bostadsrättsföreningar att säkerställa långsiktig hållbarhet och värde. Med vår expertis får ni inte bara en plan utan också kontinuerlig rådgivning och uppföljning, allt för att ni ska kunna fokusera på det som är viktigast – era boendes trivsel.

Underhållsplan Göteborg – gratis mall, exempel

En underhållsplan kartlägger framtida underhållsbehov för en fastighet. Den specificerar vilka åtgärder som behövs, när de ska utföras och vad de kommer att kosta. För fastighetsägare och BRF:er är underhållsplanen ett kritiskt verktyg för långsiktig fastighetsförvaltning. Kontakta mig om du vill ha en gratis mall som exempel för din underhållsplan!

Underhållsplaner BRF Göteborg

En bra underhållsplan är ett ovärderligt verktyg för fastighetsansvariga, som både underlättar beslutsfattandet och hjälper till att prioritera, förebygga och samordna underhållsinsatser. Detta kan minska både kostnader och tidsåtgång.

För bästa översikt rekommenderas en separat plan per juridisk fastighet, med möjlighet att dela upp planen i olika byggnader och kategorier. En underhållsplan bör omfatta åtgärder som bibehåller fastighetens skick och som utförs mer sällan än en gång per år, exempelvis fasadrenovering, relining av avloppsrör och takomläggning.

Myndighetsbesiktningar som OVK och energideklaration kan också inkluderas. Investeringar, såsom nya balkonger eller solpaneler, som höjer fastighetens värde mer än det ursprungliga, faller dock utanför underhållsplanen.

Vi har omfattande expertis inom bygg

Vi på Frimo har omfattande expertis inom byggsektorn och står redo att hjälpa er, även med andra typer av uppdrag och inspektioner utöver underhållsplaner.

Med en underhållsplan får ni en detaljerad översikt över vad som behöver göras, som när det är dags att byta tak eller måla om fönster, och kostnaderna för detta. När ni väljer oss för en underhållsplan i Stockholm, inspekterar vi hela fastigheten och bedömer dess underhållsbehov.

Morgan Friberg

Jag har jobbat som byggentreprenör under många år och tog steget vidare som konsult där jag ägnat större delen av mitt yrkessamma liv. Med kompetens inom projektledning och byggledning och som kontrollansvarig har jag hjälpt fastighetsägare och BRF:er med underhållsplaner i många år. Hör av dig. om du är intresserad av en gratis mall som exempel på en underhållsplan!

0727 20 27 50

KUNDER JAG HJÄLPER